Avbytare: Philip Mattsson, André Andersson, Pontus Andersson, Fredrik Odell och Carl Odell.

Martin Silvhed ut - Fredrik Odell in 75 min
Adam Norén ut - Joel Jakobsson in 76 min
Sebastian Lindahl ut - Carl Odell in 80 min

MATCHKOMMENTARER
ÖT Smygehuk är åter igen i vinnarspåret efter att ha spelat 5 raka matcher utan seger. I truppen återkom Sebastian Lindahl, Pontus Andersson, Philip Mattsson och Joel Jakobsson vilket gjorde att konkurrensen höjdes om platserna i startelvan där Sebastian och Joel gick in. ÖT Smygehuk hade inför matchen häng på topplagen medan Skanör låg jumbo. I den 4:e minuten kommer en Skanörspelare fri i vårt straffområde och får iväg ett bra skott som touchar en uppoffrande Christian Ahlström och håller på att ställa Izzettin Adigüzel i målet men Izzettin gör en fantastisk fotparad ut till hörna. I den 8:e minuten slår Gustav Lindquist en fin genomskärare till Johan Hellström som kommer fri men målvakten räddar Johans avslut. Efter vars en stor chans i inledningen så ebbar målchanserna ut fram till slutkvarten. I den 32:a minuten räddar Izzettin Adigüzel en frispark från 25 meter ut till hörna. I den 34:e minuten gör Izzettin Adigüzel en fenomenal räddning på ett friläge. I den 40:e minuten slår Patrik Lippe en fin långboll upp mot Oliver Olvieros som kommer fri men målvakten räddar Olivers skott. Oliver vinner tillbaka bollen och håller kyligt i avslutet innan han rullar bollen i mål förbi målvakten och en försvarare till 1-0. Detta var Olivers 4:e seriemål i år. I den 42:a minuten slår Martin Silvhed en underbar crossboll som touchar en försvarares kaluffs på vägen och når Sebastian Lindahl. Sebastian sprintar rakt fram mot mål och placerar snyggt in 2-0 med vänstran intill bortre stolpen. Detta var Sebastians 10:e seriemål i år. En perfekt avslutning på första halvlek med två mål trots att Skanör nog skapat någon chans mer än hemmalaget. I paus byts Joel Jakobsson och Mathias Herrström ut till förmån för Philip Mattsson och André Andersson. I den 49:e minuten slår Patrik Lippe en lång boll upp mot Oliver Oliveros som elegant klackar bollen med sig förbi försvararen och Oliver sprintar ifrån och kommer fri med målvakten som han snyggt rundar innan han slår in 3-0. Detta var Olivers 5:e seriemål i år. I den 51:a minuten kommer Oliver Oliveros fram till höger. Oliver spelar snett bak mot Gustav Lindquist som vänder spelet på ett tillslag ut till vänster mot Johan Hellström. Johan tar sig an försvararen precis vid straffområdeslinjen och med sin patenterade kroppsfint viker han in i banan och placerar in 4-0. Ett vackert anfall som dessutom avslutas med ett mål. Detta var Johans 7:e seriemål i år. Nu var Skanör ett slaget lag. I den 59:e minuten kommer Oliver Oliveros fri men avslutet smiter precis utanför stolpen. I den 79:e minuten spelar Fredrik Odell ut bollen till höger där Pontus Andersson har dålig vinkel men Pontus drar på ett bra skott som målvakten räddar till hörna. I den 84:e minuten har ÖT Smygehuk ett mycket snyggt anfall där Pontus Andersson chippar bollen över försvararna till vänster i straffområdet där Patrik Lippe dyker upp och spelar in bollen i straffområdet till Johan Hellström som skjuter på volley men bollen far tyvärr högt över. I den 89:e minuten kommer Skanör fram på högerkanten och man spelar bollen snett in där Christian Ahlström slänger sig och försöker avvärja men bollen går retligt in i mål intill stolpen till 4-1 som blir slutresultatet. Äntligen en seger igen och ÖT Smygehuk ligger på tredjeplats endast 1 poäng efter Kulladal. Skönt att våra offensiva spelare Oliver, Johan och Sebastian får näta igen. I nästa match väntar Veberöds AIF på fredagen den 16:e augusti klockan 19:00 på Romelevallen i Veberöd.